27 November 2011

Just


When you walk away from me –

 I’ll let you go. 

It doesn't mean you are bad people, 

it just means that your part of my story is 

over

QUOTE AND WORD







Ni takde kaitan dgn sesiapa.. Saje letak
(^_^)

26 November 2011

PILIHAN (entry tak de motif)

ASSALAMUALAIKUM

Awal gila aku bangun hari ni.. #kagum.. Kalau ikut yang biasanya takdelah seawal ni aku update entry, tapi rasa nak menaip tu da tak boleh tahan. Semalam tido kat bilik ydp aku, nad and cda. ada ika skli. Macam2 ni cerita yang kuar, dari personal, stdy, sosial and pasal pengalaman pun ada. Best dapat lepak bilik diorang, sampai lupa nak balik bilik sendiri. (menyimpang sikit).

First, rasa nak membebel pasal kawan2 aku. Sebelum tu, nak wish Happy Birthday untuk kawan aku, Kak Bell suksis.. hehe.. Sorry tak join celebrate sama. hihi.. Pasal kawan2 aku ni, dah lama aku pendam tau, sampai dah menjadikan confident level aku jatuh gile nie. Senang cerita, aku tak tahu korang baca atau tak blog aku, tapi aku tahu ada sorg dari diorang baca. Actually, aku tak boleh join dengan cara korang yang pretending like nothing happen... Everything okay...Seyes k, korang tak puas antara satu sama lain, tapi korang tak selesaikan pun benda tu, siap boleh berpura-pura yang antara korang tu takde masalah. Boleh gelak same2. bergurau, hangout and enjoy together. Tapi lepas tu mesti ada yang mengadu pasal tu, mengadu pasal ni.. padahal benda yang sama je pun. Aku tak kisah kalau nak mengadu kat aku, tapi plez la BE MATURED.. Aku pla yang jadi tension tau. Jujur aku bagi tau pada mereka2 ni AKU SANGAT TAK SUKA DIPERGUNAKAN!!!!... sebab tu la kalau aku nak pergunakan org aku bagi tau dia dulu(tiba2 ingt cerita lain).. Apa ko ingat mentang2 aku diam, aku tak kisah ke... Aku nak ko sedar sendiri.. jangan lah asyik masa susah ko cari aku, tapi bila masa senang ko pergi ngn kawan2 ko yang ko rasa boleh bagi benefit kat ko... So, sebab tu aku perlukan masa untuk perbaiki balik persepsi aku pada korang. klau aku rasa aku dah ok, nanti aku join korang balik.. UNTUK KORANG.. PLEZ LA SELESAIKAN BENDA TU... UNTUK KO, NO SECOND CHANCE UNTUK KO KALAU NAK PERGUNAKAN AKU LAGI... THANKX..

Second, pasal PILIHAN.. kalau korang di beri pilihan untuk memilih antara percaya kawan atau percaya BF, mana yang korang pilih?? macam susah nak decidekan. So, apa yang korang akan buat bila kawan korang tu bagi tau pasal rahsia Bf korang pada korang, rahsia yang tak pernah ada orang tahu. Juz kawan korang tu and BF korang tu je? (macam ada scandal je kn bunyi rahsia BF korang and kawan korang tu)... Mana yang korang nak percaya?? memanglah korang akan tanya Bf korang kn pasal cerita tu, nak tahu cerita tu betul atau tak. Kalau BF korang tu jujur maybe dia akan bagi tau benda yang sebenar, tapi kalau dia nak menipu, mesti apa yang kawan korang bagi tahu tu bercanggah dengan apa yang BF korang explain kn.. So, ni dari diri korang sendiri la nak percaya sapa, either kawan atau BF.. juz pesanan aku, why don't korang try fikir2 secara rasional dulu pasal benda tu. kadang2 manusia ni senangkena tipu dan termakan pujuk rayu. Rasanya kawan korang takkan senang2 nak cerita pasal benda tu pada korang kalau bukan sebab dia ada alasan yang kukuh..(mesti ada yang fikir, kalau sebab kawan tu jeles ngn bf dia cam mne).. tu korang fikir la sendiri yea, jangan menyesal di kemudian hari sudah. Tak de guna...

Sorry la sangat2 pada kawan2 aku ni.. Aku memang sangat2 perlukan masa... Aku da tak boleh nak terima cara budak tu layan aku, dari awal kenal sampai lah sekarang.. SORRY GENG..

Sorry lah sapa yang baca entry tak de motif aku ni.. hehe.. aku juz rasa nak meluah je.. so, aku membebel la kat sini.. BTW, THANKX..

p/s: U Know Who U Are

merepek: Never place your happiness in someone else's hands, because once they're gone, so is your happiness.

21 November 2011

I Live My Life For You

Y'know you're everything to me and I could never see 
The two of us apart 
And you know I give myself to you and no matter what you do 
I promise you my heart 

I've built my world around you and I want you to know 
I need you like I've never needed anyone before 

I live my life for you 
I want to be by your side in everything that you do 
And if there's only one thing you can believe is true 
I live my life for you 

I dedicate my life to you, you know that I would die for you 
But our love would last forever 
And I will always be with you and there is nothing we can't do 
As long as we're together 

I just can't live without you and I want you to know 
I need you like I've never needed anyone before 


I live my life for you 

p/s: this actually a song that remind me about something.. long tym ago..

20 November 2011

Bertahan

Rasa macam aku dah tak boleh tahan dah. Da macam2 cara aku cuba, tapi tak boleh juga. Aku tahan , tapi aku kalah.. Kesudahannya, aku kena sabar je la.. 

Bukan niat aku nak marah2 atau apa, bukan la juga aku nak tunjuk aku ada kuasa atau whatsoever, aku just lakukan apa yang perlu aku lakukan. Salah aku ke, bila aku jalankan tanggungjawab aku. Salah aku ke, bila aku tegur sesuatu yang salah. Bukan nya budak kecil lagi yang perlu di ingatkan berulang kali. Dah dewasa, dah besar panjang dah pun.. Pandai membaca juga kan, takkan memo yang sedia ada tu hanya sekadar perhiasan. Sesiapa yang baca mesti faham maksud memo tu.

Jadi salah saya ke kalau saya tegur. BTW, tu bukan saya jerit, saya hanya meninggikan suara sedikit bila saya tak dapat jawapan, lagipun yang seorang tu tak dengar apa yang saya cakap..(ni ayat formal da kuar).. Saya dah banyak kali bersabar dengan mereka2 yang lain ni.. Nak mengamuk.. urgh!!!, langsung tak berbaloi, tapi bila saya diam, ada pula orang yang pijak kepala. 

Saya langsung tidak membanggakan jawatan yang saya ada. Saya ada sebab sendiri kenapa saya memohon jawatan ini. YANG PASTI BUKAN UNTUK MENUNJUK-NUNJUK!!!...

seterusnya, terpulang pada anda bagaimana anda menerima teguran saya, sebab SAYA HANYA LAKUKAN APA YANG PERLU SAYA LAKUKAN...

p/s: saya tak nak cari gaduh, apatah lagi cari musuh.. harap kamu boleh tolong saya untuk mudahkan kerja saya, sebab kalau kamu tak mahu, kamu juga yang akan susah

You decide who you are, not other people.

PEACE K~~
(^_^)

15 November 2011

CinTa dAn BeNci



bagaimana cara membuatmu bahagia
nyaris ku menyerah jalani semua
tlah berbagai kata ku ungkap percuma
agar kau percaya cintaku berharga

tak kuat ku menahanmu, mempertahankan cintaku
namun kau begitu saja, tak pernah merindu

reff:
sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu
sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci yang ku rasa

apa kau mengerti ku sedih sendiri
tanpa ada kamu ku merasa sepi

tlah lama ku menantimu, diam sendiri menunggu
setengah hati mencinta, ku sakit karenamu
repeat reff
woo ooo ku sakit karenamu

sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu
sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci

sungguh aku tak bisa membenci dirimu
sesungguhnya aku tak mampu
sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci ooo
cinta dan benci ooo yang ku rasa

p/s: Dengar dan Baca
(^_^)
aku ada dinner hujung minggu ni
dress x check lagi
BTW, sape nak jadi partner aku???
hehe..

13 November 2011

Combination

bila seorang wanita menangis kerana anda..pernahkah anda berfikir sejenak sejauh mana kesedihan yang dia alami.... :) pernahkah anda pejamkan mata dan cuba membayang kan jika anda ditempat dia...tapi walau anda cuba membayangkan sekalipun...anda takkan dapat rasa seperti yang wanita rasai..kerana wanita dan lelaki berbeza..wanita hatinya lembut ,halus dan sensitif...mesti anda kadang2 tak dapat bayang kan kenapa wanita perlu menangis untuk hal2 yang kecik2...tapi anda kena ingat perkara kecil pada anda sebenarnya sesuatu yang besar untuk seorang wanita :)



Biggest Problem In Love:
.
.
Good Guy Gets Wrong Girl..
... ... ...
Good Girl Gets Wrong Guy..
They Fall In Love
&
Good Ones Get Cheated..
Now The Good Guys Thinks,
All Girls Are Fraud..
&
Good Girls Thinks,
All Guys Are Flirts..
.
.
.
.
When Good Guy Meets
Good Girl,
They Avoid Falling In Love
&
Become Just Good Friends..!!



Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead,

saje nak update benda ni
credit: nina sam



8 November 2011

Aku Rasa Nak Bercerita

ASSALAMUALAIKUM
p/s: entry panjang.. sapa nak baca teruskan and thankx, kalau tak nak baca pun tak pe..

Aku ada banyak benda nak luah. 
Antaranya:

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua. (^_^). Alhamdulillah, raya kali ni aku dapat sambut lat rumah dengan family aku. Separuh dari beban yang aku simpan dalam hati akhirnya aku dapat juga lepas bila aku dekat dengan family. First cerita pasal family, erm... aku  juz nak buat cerita ni general je, untuk semua la.. FAMILY FIRST.. why?? sebab kalau korang ada apa2 family la yang akan sentiasa bersama anda. Tak kira la  korang sedih ke, happy ke, ada problem ke atau pa pe pun. Family tetap akan ada di samping korang.. PERCAYA la.. Untuk anak-anak, maybe ada antara korang yang dengan parentz korang sendiri pun korang rasa segan kan, rasa mcm tak boleh nak bermesra dgn mak and ayah korang. Tau tak yang korang SANGAT RUGI. Dulu pun aku gitu gak masa zaman sekolah la. Masa sekolah dulu, aku sangat jarang ada masa nak berinteraksi ngn famiky member aku, bukan sebab aku dok asrama tapi sebab jadual aku yang sangat ketat. Pepagi lagi aku dah kena pegi sekolah, tgh hari aku jarang balik sbb ptg tu aku selalu ada extra class, then da balik dari extra class tu kena tolong  mak aku niaga kuih. Malam pla, aku kena pegi tution.. Bila dah balik aku dah jadi sangat penat and juz akan terus tidur jew. memang kalau member aku yang kat uni tahu jadual aku dulu memang tak kan heran dgn perangai aku sekarang. sekarang kalau kat uni aku memang tak reti nak dduk diam kat bilik.. Mesti rasa tak tenang, rasa ada je yang tak kena. Sebab tu juga la aku masuk JAKMAS... ops..aku dah menyimpang.. Berbalik kepada cerita tadi, Pasal rapat tu, memandangkan aku selalu buzy, aku memang jarang ada masa dgn family, sampai la bila aku dapat PLKN. start situ aku selalu contact ngn umi aku.. dan berterusan la sampai aku nasuk matrik and kat uni.. Melalui call je aku jadi rapat ngn umi aku. And sekarang pla, umi mcm dah jadi salah seorang best friend aku.. Kalau aku ada problem aku tak kan segan silu bagi tau umi aku and tanya pendapat umi.. Tak kira pasal apa pun, even pasal scandal2 aku pun.. (ops!!!).. Macam susah nak cayekan, tapi ni lah salah satu kelebihan nya bila rapat ngan mak.. Pasal ayah pla, kalau compare antara adik-beradik, memang aku la yang paling manja.. X caye kew?? tanya umi aku... Pernah sekali tu aku gaduh besar ngn ayah aku, tapi ayah aku la jga yang mengalah..#jahat ny aku.. hehe.. Tapi sayang umi and ayah ketat2.. so, kepada sesiapa yang masih rengang2 dengan family member korang tu apa kata korang usaha untuk mengeratkan hubungan tu.. jangan sampai korang TERLAMBAT... BTW, untuk memulakan sesuatu tu takde istilah TERLAMBAT.. hehe..

Ok, cukup cerita pasal family, ni pun aku dah rasa macam tak nak join field trip pegi tawau esok.. huhu.. rasa tak nak balik uni.. #bolehke.. Next pasal berubah..

First pasal ubah diri sendiri...

Ada sesetengah orang berpendapat "just be yourself".. Yea, tak salah untuk jadi diri sendiri. Tapi kadang2 kita kena buat refleksi diri, ada benda yang kita kena ubah ke pada diri?? PASTI?? Bila masa dah berlalu kita kenalah berubah mengikut suasana dan persekitaran. Tak perlu lah nak berkeras dengan perangai kebudak-budakan korang tu.. jadi matang sikit.. Ops!!, terpulang dari korang sendiri.. Kadang-kadang kita perlu juga jadi hipokrit, dan berpura-pura dan menjadi pelakon. Sebab tak semua orang boleh ikut kepala kita, kita kena consider juga kepala diorang( paham ke?).. Berubah untuk jadi lebih baik tu tak salah kan.. 

Second pasal berubah hati..
Entah kenapa tetiba aku rasa nak cerita pasal berubah pasal hati ni.. Aku pernah terdetik "CINTA" tu wujud tak?? apa maksud cinta tu sebenarnya.. Aku memang tak tahu pe maksud cinta tu.. Masa sebelum cuti, kawan2 aku ada pegi satu forum ni.. 'Cafe Cinta'.. dia share ngn kitaorg pasal pembuktian cinta, apakah cinta itu perlu di buktikan.. Aku tak tahu detail dia macam mana, aku juz dapat point dia. Cinta yang perlu pembuktian tu adalah kebudak2an.. Pasal detail dia nanti aku tanya dia balik.. Ok, aku menyimpang lagi.. Pasal perasaan berubah ni, start dari orang yang couple la.. ada pasangan yang dah kaple bertahun2 boleh break, kenape ek?? sebab rasa sayang tu dah hilang ke?? masa awal2 kaple tu bukan main lagi "SAYA SAYANG AWAK" @ " SAYA CINTA AWAK".. Tapi bila dah lama2, entah mana perginya rasa sayang tu.. aku rasa pelik.. Next pada pasangan yang dah kawen, kenapa pasangan yang dah berkongsi hidup berpuluh tahun tu pun boleh bercerai?? Aku memang tak paham dengan golongan2 ni.. Dah kaple and ada yang dah kawen just boleh simply dengan mudahnya berpisah dan bercerai ke? dengan alasan "KITA DAH TAK SERASI","DAH TAK SEFAHAMAN", "JODOH TAK PANJANG @ JODOH KITA SAMPAI DI SINI JE".. Ada pla yang bagi alasan "MUNGKIN KITA TAK DITAKDIRKAN UNTUK BERSAMA" ataupun.. " SAYA TAK LAYAK UNTUK AWAK" and tak pun, "AWAK BERHAK UNTUK DAPAT YANG LEBIH BAIK DARI SAYA".. and OPS.. macam emo jew.. JANGAN TERASA yea..,.. wowowo... agak la kan.. kalau korang betul2 yang someone tu jangan lukakan hati orang tu.. TOLONG la!!.. Biar sekeras mana pun luaran dia, tapi dalam hati korang mana tahu.. orang tu bergelak ketawa macam nak terbelah da bumi ni, dalam hati dia menangis macam nak bagi bumi ni tenggelam.. BTW, untuk pasanhgan yang kaple tu, try refleks balik kenapa korang kaple? Biar la alasan korang kaple tu menjadi tunjang dan teras hubungan korang, boleh jadi pengukuh hubungan korang.. Cth: Couple sebab nak kawen dengan pasangan korang and sebab korang nak bahagiakan dia.. BOLEH??

Sambung lagi pasal berubah perasaan ni lagi, perasaan benci boleh jadi sayang, perasaan sayang boleh jadi benci.. susah boleh jadi rasa senang, senang jadi rasa susah dan macam2 lagi perasaan yang boleh bertukar.. senang cerita la, bagi aku sendiri aku sendiri pernah rasa sayang, tapi bila aku dah selalu rasa tension dgn orang tu perasaan aku jadi tawar and boleh sampai tahap jadi benci.. #kot.. kalau aku rasa something tu senang tapi bila dah banyak benda yang ganggu fikiran aku, aku boleh fikir benda tu susah.. Aku tak tahu la orang lain macam mane.. Ini pendapat terbuka..

Seterusnya, Pengalaman mematangkan seseorang seiringan dengan masa..
Pernah dengan tak "MASA AKAN MEMULIHKAN SEGALANYA" ?.. kawan aku ada cakap benda ni dengan aku , dan setelah aku membelanjakan masa aku untuk berfikir, YEP, aku rasa benda ni memang betul dan munasabah. Aku ada kenal seorang ni, first aku kenal dia perangai dia memang lain la.. tak nak la cerita panjang2 psal perangai dia sekrang, nanti dia tau pla sapa dia.. juz aku perasan yang perangai dia dulu dan sekarang sangat berbeza.. Aku juz baca blog dia dan aku tahu hidup dia dulu mcm mane, dan setelah di bandingkan dgn skrg memang berbeza la perangai dia... Pengalaman hidup yang membentuk siapa diri dia sekarang kecuali satu part diri dia tu yang maybe tak berubah dari dulu la.. tapi maybe akan berubah juga kot.. Tu terpulang dari dia sendiri...

Panjang juga aku punya cerita ni.. sorry la sapa yang baca entry yang ntah pa pe ni.. hehe.. Sebagai penutupnya, (aiseh).. aku tak tahu nak tulis ape..huhu..

p/s: Best kalau rapat dgn family, Tak de mak dan ayah yang tak sayang anak-anak.. juz maybe ada yang tak tunjuk..

p/s: Tak salah kalau berubah kan??

p/s: adik aku yang lelaki ni asyik pasang lagu jiwang je sepanjang aku taip entry ni.. korang try la baca smbil dgr lagu jiwang, mana tau dapat rasa gak feeling yang aku tengah rasa ni..

merepek: Some say that you must forget your past. It's not true. You must forget about the people in it, but never forget about the LESSON. 


Aku bukan lah orang yang suka bila perasaan aku dipermainkan.. SANGAT TIDAK SUKA.. So, jangan buat aku ni macam second choice ko.. kalau tak suka JUST LEAVE.. That'll be better for me.. THANKS FOR EVERYTING..( tetiba aku ingat pasal teet..#gara2 adik aku pasang lagu salam terakhir)


TO: Family JAKMAS, FELO, PENGETUA.. THANKS and SORRY.. Especially; Nik, c-da, nad, epul, kak ekin, mummy onnia and cayang faiz..sayang korang..#tetiba.. hehe.. tambah lagi hanis, fifa, ena, rach,zee and nawi..


TO: Kak Bell, Yan, Lina and Jill.. Thankx sebab jadi kawan2 aku yang paling sporting.. lupakan hal lepas, kita move on dengan cerita baru.. luv u allz... 


PEACE K~
(^_^)


last, aku harap ko memang da delete apa yang aku minta tu...

3 November 2011

UpDate

ASSALAMUALAIKUM

Takde nak update pe pn yang penting kat sini. Aku juz nak inform yang aku myb akan kurang @ jarang update blog ni sbb aku akan guna blog lama aku balik..

2 November 2011

Kisah


“aku dan dia dah putus…”

“kenapa?”

“aku dah x sayangkan dia. pelik bukan.tiba-tiba saja perasaan tu hilang”

“kau pasti dengan keputusan kau.kau x kesiankan dia? dia sayang kau…”

“kesian la jugak. tapi bila aku fikir balik. lagi kesian kalau aku teruskan. aku dah x mampu…”

“buatlah apa yang kau rasa terbaik….”


selepas setahun.

“aku geram. dia tipu aku. lepas setahun baru aku tahu…”

“kenapa? apa yang dah jadi…?”

“dia ada ramai perempuan belakang aku. dia tipu aku.aku rasa pedih. terlalu pedih…”

“kenapa kau pedih. kan perasaan kau dekat dia dah lama hilang”

“entah. mungkin rasa dikhianati. x dihargai.mungkin kalau aku sayang dia. sekarang aku dah longlai. separuh mati aku terluka. rabak. koyak. patah….”

“lupakanlah. jangan bebani hati fikiran diri kau dengan benda dah lepas ni…tidurlah dah lewat…”

“aku tak boleh stop. mata aku x boleh nak lelap .kecewa aku menggunung. otak aku overtime….”

.

beberapa bulan kemudian

“Aku selalu tertanya-tanya kenapa perasaan aku pada dia boleh hilang. Sekelip mata.”

“kau ada jawapan?”

…senyum “ada…mudah.”

“apa dia?”

“bila aku pandang semua benda yang jadi tu ada hikmah.aku mula refleksi balik segala apa yang aku dah buat.apa yang jadi dalam hidup aku.dan aku dapat jawapan.kau nak tahu?”

“kongsi lah…”

“Allah sayang aku. Dia taknak aku setia pada orang yang x hargai aku. Dia benarkan aku tahu kebenaran setelah setahun.mungkin masa tu baru kekuatan aku cukup untuk menampung kekecewaan aku.dan aku fikir-fikir balik, Allah beri yang terbaik untuk aku.sedangkan banyak benda yang aku lalai.hubungan aku dengan Allah aku terabai.”

“maksud kau?”

“aku banyak berfikir.refleksi balik segalanya.cari jawpan pada soalan-soalan aku.aku kadang-kadang lalai dalam mengingati Allah.leka dengan cinta lelaki.aku dah bazirkan masa,duit untuk cinta lelaki.aku dah sedar aku sepatutnya fokus cinta kepada Pencipta.nak tahu sesuatu?”

“teruskan aku dengar…”

“aku pernah tanya kenapa aku jumpa lelaki yang salah.sekarang aku rasa aku tahu kenapa.aku belum cukup baik.dan aku kena betulkan diri aku untuk dapat yang terbaik. Rasa cinta itu memang anugerah daripada Allah.tapi kita manusia ni lebih menghargai rasa cinta itu daripada Si Pemberi.

Kakak sepupu aku pernah cakap bila kita couple susah nak kawal bukan…rindulah sayanglah then gaduh sampai emo seminggu.lepas itu mula nak pegang-pegang tangan, bergambar rapat-rapat…sebab tu,lebih baik mencegah daripada mengubati bukan…”

“so sekarang?”

“aku tengah berjuang.menjadi lebih baik.doakan.selangkah.dua langkah…aku sedang berlari.mendekati Pencipta…”

“lelaki?cinta?”

“hanya yang Halal.janji Allah itu pasti.”

“kau yakin sekarang?rasa lebih baik?”

“alhamdulillah.semua jawapan-jawapan yang aku cari membawa aku pada Allah.aku nampak cahaya melambai-lambai dari jauh.cahaya itu yang buat aku bangun.dan ketenangan itu milik aku.sungguh,hikmah itu kalau dicari gali manisnya tiada berpenghujung.aku khilaf.sebab aku tahu Allah sentiasa ada, cuma manusia yang mencipta jarak.

Itu kata-kata yang aku rasa sesuai dengan situasi aku.mungkin dulu aku nak dekat dengan Dia bila nak sesuatu atau sedih kecewa saja.tapi sekarang aku dah sedar,faham tanggungjawab aku.Allah buktikan lagi sayang Dia pada aku dengan adanya perasaan ini.syukur ”

p/s : Semoga bermanfaat 

MANUSIA : BODOH: tak belajar dari pengalaman sendiri dan tak belajar dari pengalaman orang lain PANDAI: belajar dari pengalaman sendiri tapi tak belajar dari pengalaman orang lain BIJAK: belajar dari pengalaman sendiri dan pengalaman orang lain….

p/s: cerita ni buat aku ingat masa aku break ngn ex aku tym kat matrik dulu..
p/s: kalau break jgn cpat down, sllu muhasabah diri.. ^^

copyright by : facebook

John Waller "While I'm Waiting" feat. scenes from FIREPROOF


I'm waiting 
I'm waiting on You, Lord 
And I am hopeful 
I'm waiting on You, Lord 
Though it is painful 
But patiently, I will wait 

I will move ahead, bold and confident 
Takeing every step in obedience 
While I'm waiting 
I will serve You 
While I'm waiting 
I will worship 
While I'm waiting 
I will not faint 
I'll be running the race 
Even while I wait 

I'm waiting 
I'm waiting on You, Lord 
And I am peaceful 
I'm waiting on You, Lord 
Though it's not easy 
But faithfully, I will wait 
Yes, I will wait 
I will serve You while I'm waiting 
I will worship while I'm waiting 
I will serve You while I'm waiting 
I will worship while I'm waiting 
I will serve you while I'm waiting 
I will worship while I'm waiting on You, Lord

More lyrics: http://www.lyricsmania.com/while_im_waiting_lyrics_john_waller.html
All about John Waller: http://www.musictory.com/music/John+Waller