25 January 2013

Lady Antebellum - Just A Kiss



ne m'oubliez pas

Lyin' here with you so close to meIt's hard to fight these feelings when it feels so hard to breatheI'm caught up in this moment, caught up in your smile
I've never opened up to anyoneSo hard to hold back when I'm holding you in my armsWe don't need to rush this, let's just take it slow
c/o:    Just a kiss on your lips in the moonlightJust a touch of the fire burning so brightAnd I don't want to mess this thing upNo, I don't want to push too far
Just a shot in the dark that you just mightBe the one I've been waiting for my whole lifeSo baby, I'm alright with just a kiss goodnight
I know that if we give this a little timeIt'll only bring us closer to the love we wanna findIt's never felt so real, no, it's never felt so right
c/o:
Just a shot in the dark that you just mightBe the one I've been waiting for my whole lifeSo baby, I'm alright with just a kiss goodnight
No, I don't want to say goodnightI know it's time to leaveBut you'll be in my dreamsTonight, tonight, tonight
c/o:
Just a shot in the dark that you just mightBe the one I've been waiting for my whole lifeSo baby, I'm alright
Oh, let's do this right with just a kiss goodnightWith a kiss goodnight, kiss goodnight

22 January 2013

2013....


Assalamualaikum..
Finally 2013..

Ada beberapa hari lagi nak msuk Feb 2012 da.. And yes, I'm still JOBLESS
Bukan pasal memilih kerja, tapi rezeki belum ada.
Next plan pun belum susun lagi..

Ada orang tanya aku pasal resolution..
Honestly, aku memang belum fikir..
Follow the flow macam biasa..

Yang aku tahu, aku kena cari kerja dulu,
Then yang lain akan menyusul kemudian..

Ada orang tanya aku pasal KAWEN,
Honestly, aku tak fikir pun lagi..
Well, I'm still single kn.. (^-^)V

Cerita pasal HIGHLIGHT 2012

AKU DAH KONVO!!! wee... da jadi siswazah da pun..
BSc (HONS) INDUSTRIAL CHEMISTRY

Start dari sekolah menengah, masuk ke matrik sampai la ke Uni
aku tak pernah minat subjek KIMIA,
aku lagi suka biologi, biarpun banyak yg nak kena hafal
Tapi study chemistry so FUN and killing me inside..=.="
Sampai sekarang pun masi rasa macam TRAUMA study.. Haha...

Kalau ikut masa F4 dulu, aku nak amik BISNES..
Tapi parents x bagi sbb banyak risiko kalau masuk bidang tu
Actually, mana2 pun ada risiko kan
Dari diri sendiri jea nak handle macam mna..

So far ni jea la yg nak di cerita..
bagi mengelakkan aku merepek pasal cerita mengarut..
TaTa..