28 October 2012

Helena


Long ago,
Just like the hearse you'd tied to get in again,
We are,
So far from you.

Burnin'n on,
Just like a match you strike to incinerate,
The lives,
Of everyone you know.

And what the worst to take?(worst you take?),
From every heart you break?(heart you break?),
And like the blade you stain(blade you stain),
Well,i'll be holding on tonight.

What the worst thing i could say,
Things are better if i stay,
So long,and goodnight,
So long,and goodnight.

Came a time,
When every star fall brought to the tears again,
We are,
The very hurt you sold,

And what the worst to take?(worst you take?),
From every heart you break?(heart you break?),
And like the blade you stain(blade you stain),
Well,i'll be holding on tonight,

What the worst thing i could say,
Things are better if i stay,
So long,and goodnight,
So long,and goodnight,
Well,if you carry on this way,
Things are better if i stay,
So long,and goodnight,
So long,and goodnight.

Can you hear me?
Are you with me?
Can we pretend?
To live again,
We'll meet again,
When both our cars collide.

What the worst thing i could say,
Things are better if i stay,
So long,and goodnight,
So long,and goodnight,
Well,if you carry on this way,
Things are better if i stay,
So long,and goodnight,
So long,and goodnight.


Pasal konvo nanti la aku story...

4 October 2012

Tiada Motif

Assalamualaikum

Tajuk pn Tiada Motif makna nya aku just nak merepek tanpa ada tujuan yang kukuh..

Kenapa la klau si kawan tu post status, "Ni tunang aku", "Ni Husband @ Wife aku"... Lantak diorg la.. nak peduli apa juga.. jodoh diorg da sampai da...

Ishk =.="

Nak ikut family day yg sv aku ajak tu, tpi mcm mna cara ny untuk pujuk parentz aku... Grrrr~~

2 October 2012

Aku Terima Nikahnya

Assalamualaikum

Ni Movie yang akan keluar tak lama lagi, well hye its october already.. (^_^)
Nak tengik muvie ni dgn my besties dan celebrate our konvo and our birthday..
SO HAPPY and I CAN'T WAIT..



Berkaitan dengan tajuk cerita ni.. (bukan cerita ni, tajuk ny jea), 
3 Perkataan yang ditunggu-tunggu oleh setiap wanita,
BUKAN I LOVE YOU
atau 
I MISS YOU..
tapi 
AKU TERIMA NIKAHNYA..

Sedap jea dengar lafaz tu kn, ada perasaan yang ikhlas dan kukuh dalam lafaz tu..
Melambangkan perjalanan menuju kearah yang lebih di redhai

Saat mata bertentang bertentang mata,
Kata CINTA tk perlu bersuara,
Madah KASIH tak perlu berbicara,
Cukup hanya hati yang merasa...

merepek: Talak dan cerai terletak pada tangan lelaki, tetapi akad dan nikah ada pada tangan perempuan, jika perempuan tidak setuju. Maka tidak lah terjadi sebuah perkahwinan itu.."NOVEL"

And now... 
IMYSM