9 February 2013

Kena marah~~

Dah seminggu stay di BPBH.. seminggu juga la merasa penat kena pegi semua aktiviti dan kelas.. Hari ni baru dapat rehat dan rasa free time.. Sungguh STRESS..

STRESS bukan sebab penat tu, tapi sebab free2 kena marah.. Siot la, bukan pakwe pn, just nak share jea.. tapi tiba2 kena marah sebab status kat twitter..

First of all, yea aku memang suka dia, tapi sekadar minat la.. bukan nak ada apa2 relation pun.. so, tak payah la nak emo pun kalau aku tweet pasal dia, kita pun da clear kn yg kita kawan jea, jadi tak payah la nak buat ayat jeles di situ yea.. buat aku jadi stress..

Da la.. adios..